Vil du tjene penger på gullet ditt?

selge gull Oslo

Planlegger du å selge gullet du har liggende hjemme kan det være en god ide å gjøre det nå. Gull har alltid vært ettertraktet, og på grunn av ustabiliteten i verdensøkonomien er søkelyset igjen satt på det edle metallet. Mange velger å invistere i gull fremfor andre valutaer da gullprisen historisk sett alltid har holdt seg jevn og stabil. Antallet gullkjøpere har eksplodert i Norge de siste årene og aldri har det vært enklere for privatpersoner å selge gull, men prisforskjellene kan være store så for å få best pris på gullet ditt lønner det seg å holde seg oppdatert på dagens gullpris.

Har du bestemt deg for å selge er det første man må gjøre å velge aktøren med fremgangsmåten som passer deg best. De aller fleste aktørene kjøper gullet gjennom internett, ellers kan du finne kjøpere på stands og andre linkende popup butikker rundt om i landet. Velger du å selge til en aktør på internett er prosessen enkel:

  1. Kontakt selskapet du kan tenke deg å selge til
  2. Du får tilsendt en konvolutt ferdig frankert som du pakker gullet ditt i og leverer selv på posten
  3. Gullet blir veid og prissatt
  4. Du godkjenner pris og summen blir betalt ut til din konto

Pass på at du velger en seriøs aktør når du skal selge gullet ditt. Husk at du kun får betalt for verdien av gullet – det vil si det spiller ingen rolle i hvilken stand gullet er i, det er karaten som prissetter verdien. Når du har godkjent prisen har du pengene på konto innen et par dager. Enklere blir det ikke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *