Upplevelse för två – en perfekt gåva

Att veta vad man ska ge bort i present till folk i sin närhet är inte alltid det lättaste, speciellt inte när det finns många tillfällen på året då man förväntas ge bort en gåva – till många olika personer.

Det är födelsedagar, någon som tar examen, julafton eller när du kanske bara vill visa din uppskattning. Många vet inte vad de önskar sig, och andra verkar redan ha allt.

Då är det perfekt att ge bort en upplevelse i present. Det är ofta en mycket uppskattad gåva, vare sig det är farmor, bästa kompisen, en förälder eller din respektive som ska ha gåvan.

Joycard erbjuder många olika typer av aktiviteter att välja mellan, såsom till exempel fika, middag, spa, spökvandring eller fotbollsmatcher. Vem vet, kanske blir det du som har turen att få följa med på upplevelsen?

Fördelar med en upplevelse som present

Det finns många fördelar med att ge bort upplevelser i present, jämfört med materiella ting. Dels ger det mottagaren ett härligt minne för livet, och dels kan du vara säker på att personen inte redan har en likadan gåva.

När du ger bort en upplevelse med Joycard får personen själv vara med och välja bland de olika arrangörerna, vilket gör att du kan lita på att presenten blir uppskattad – att själv få välja är ju också en del av upplevelsen.

Satsa helt enkelt på en upplevelse för två när fantasin tryter inför nästa födelsedag eller julafton – en present som är lika rolig att ge som att få.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *