Träffsäker rekrytering i Göteborg

Att hitta rätt personal till sitt företag är bland de viktigaste i en verksamhet – att ha rätt person på rätt position är avgörande för hur framgångsrik organisationen blir och därmed vad företagets resultat blir.

Därmed inte sagt att det är enkelt, eftersom det inte handlar om att bara anställa vem som helst. Det ska vara en person med rätt kompetens, erfarenhet och kunskap samtidigt som de personliga egenskaperna och värderingarna ska stämma med företagets kultur. Och ju högre position tjänsten avser, desto svårare blir det att hitta rätt person eftersom utbudet av lämpliga kandidater minskar naturligt.

Ta hjälp av ett rekryteringsföretag i Göteborg

En bra väg att gå i jakten på att rekrytera rätt person till företaget är att ta hjälp av ett bemannings- eller rekryteringsföretag i Göteborg vars idé är just att tillsätta rätt kandidat till rätt position.

Du som vill rekrytera exempelvis en marknadsförare eller marknadschef i Göteborg kan vända dig till Inhouse, ett konsultföretag som riktar in sig särskilt på bland annat kommunikation och marknadsföring.

Med sina drygt 20 år som verksamma i branschen har Inhouse utvecklat ett brett och stort kontaktnät av konsulter och kan därför hjälpa dig att snabbt och effektivt tillsätta rätt person till den tjänst du behöver fylla.  Med ett högt servicetänk och stor affärsförståelse har de många nöjda kunder bakom sig.

Fördelen med att ta hjälp av ett konsultföretag som Inhouse i jakten på rätt person till rätt tjänst är flera – dels får du snabb och professionell hjälp med att hitta en lämplig kandidat från ett företag som förstår de utmaningar och behov du står inför, och dels kan du vara säker på en bra så match som möjligt där man ser till såväl konsultens som dina behov för att göra en lyckad rekrytering. Det är dessutom en perfekt lösning om du endast har ett tillfälligt behov av en marknadschef eller marknadsförare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *