Tillgänglighet – ett konkurrensmedel

Visste du att 1 av 3 företag har kunder som väljer att lämna affären vid  dålig växeltjänst  och icke fungerande telefonlösningar? Med dålig telefonservice riskerar man som bolag alltså många kundrelationer. Tillgängligheten är därmed ett viktigt konkurrensmedel på marknaden, som alltid bör prioriteras.

Tänk då om någon kunde ta dina samtal när du inte har tid? Men du vill fortfarande veta vem som ringer, kanske ta ett meddelande eller släppa igenom vissa samtal som inte kan vänta. Ja, tänk – att lösningen finns.

På ett callcenter kan du få just den hjälpen när du inte har tid att svara. Callcenterbolag fokuserar på företagsinriktade telefontjänster på olika språk såsom svenska, engelska och norska. En kundtjänst tar då emot dina samtal och meddelanden åt dig, släpper igenom önskvärda telefonsamtal och kopplar dem till rätt person i ditt bolag.

Kundtjänsten informerar och svarar på kundernas frågor för att ge så bra service som möjligt när du är upptagen. Även telefontjänster i form av besöksbokningar, marknadsundersökningar och direktförsäljning kan skötas med hjälp av callcentret.

Genom att avlasta bolaget med hjälp av externa telefontjänster och med en utbildad personal som lägger stort fokus på att skapa förtroende hos kunderna är hjälp och support alltid tillgänglig. Därmed kan kunderna ändå bli omhändertagna när du inte kan och du minskar samtidigt din egen telefontid utan att det går ut över dem. Dessutom slipper bolaget lägga ner onödiga resurser på sådana tjänster internt.

Telefontjänsterna hos ett callcenterbolag är lösningsorienterade och kan anpassas efter bolagets behov. De kan både anpassas till temporära eller permanenta lösningar för att för att effektivisera och underlätta för verksamheten på bästa möjliga sätt.

Hur kan du avlasta och effektivisera din företagsverksamhet? Anpassa tjänsterna helt efter era behov hos Wecall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *