Tänk på detta innan du köper markiser

markiser

Att köpa markiser kan vara knepigt. Det är många detaljer man måste tänka på i förväg, gällande allt från mått och design, till placering och montering, innan man kan göra sin beställning. Marknaden är stor och man kan lätt känna sig vilse om man inte vet exakt vad det är man letar efter. Därför har vi här satt ihop några punkter som kan hjälpa dig hitta en bra försäljare av markiser – för att du ska få kvalitativa produkter och service, samt markiser som passar just dina behov och förutsättningar.

Få anpassade markiser med ett hembesök:

Genom att du vänder dig till en försäljare som gör hembesök, får hjälp med att anpassa dina beställda markiser efter både mått och andra förutsättningar, gällande till exempel installation. Samtidigt får du tillfälle att få svar på alla de frågor du har gällande dina nya markiser.

Vänd dig till en försäljare med bred kompetens:

En försäljare med bred kompetens innebär en försäljare som kan assistera dig genom alla moment av processen att skaffa nya markiser. För att underlätta arbetet för dig själv, och slippa vända dig till flera olika verksamheter, ska du välja en försäljare som står för både rådgivning, leverans, och montering av dina markiser.

Ett brett sortiment ger dig fler valmöjligheter:

Ju bredare sortiment, desto fler valmöjligheter gällande design och funktion – därför ska du köpa din markiser av oss på Solklar. Vi har marknadens största utbud av allt inom solskydd, inklusive markiser. Hos oss hittar du produkter av hög kvalitet till ett lågt pris, och självklart står vi för allt från leverans till montering av dina nya markiser. För den som vill ingår det även ett kostnadsfritt hembesök.

Tveka inte att kontakta oss på Solklar via mejl eller telefon för mer information om hur vi kan hjälp just dig med markiser. Kontaktinformation, och kontaktformulär för beställning av hembesök, hittar du här på vår hemsida.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *