Ta hjälp av en proffsig revisionsbyrå

Att ta hjälp av en revisionsbyrå gällande företagets ekonomi såsom redovisning, bokföring och revision är mycket tacksamt och något som många företag i både Nacka och Sollentuna väljer att göra idag.

Det finns många fördelar med att outsourca ekonomiuppgifterna till en extern och seriös byrå – framförallt sparar det en del pengar, men du frigör också tid och energi till annat i verksamheten.

En annan viktig aspekt är att du alltid kan lita på att arbetet utförs snabbt och korrekt utan att någonting lämnas åt slumpen. En professionell och erfaren bokföringsbyrå i Nacka har full koll på gällande regelverk och hur ekonomin ska tas om hand för företaget.

Att välja rätt revisionsbyrå

Vilken revisionsbyrå man ska välja är dock inte helt självklart. Gå gärna på tips och rekommendationer så att du kan vara säker på att det är en seriös byrå med rätt kompetens. Sedan kan det även vara bra att välja ren revisionsbyrå i närheten av företaget.

Vissa byråer har kontor på flera platser, som till exempel Baker Tilly Mapema, en revisionsbyrå i Sollentuna och i Nacka.

Om revision

Revision är en kvalitetssäkring av företagets ekonomiska rapportering och i praktiken innebär det att redovisningen granskas av oberoende revisorer. Mindre företag har ingen revisionsplikt, men en revision ger en värdefull kvalitetsstämpel varför många företag gärna anlitar en revisionsbyrå.

Ett revisionsuppdrag handlar om att förbättra företagets redovisning och rutiner genom att också utforma rekommendationer efter den genomförda granskningen, vilket i sig gynnar verksamheten även på sikt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *