Ta hand om ditt hår med Olaplex

Olaplex hemmabehandling

Alla produkter som via bra ingredienser och sammansättning hjälper till att stärka ditt hår blir förr eller senare uppskattad. Olaplex tillhör en av de mest omskrivna hårvårdsprodukterna det senaste året i just det avseendet. Olaplex kommer i tre produkter och med alla tre kan du vara säker på att du får det bästa i kategorin.

Olaplex-seriens första två produkter är till för att bleka håret eller göra håret ljusare. Vid en sådan blekningsprocess finns alltid risken att håret blir slitet. Vill det sig riktigt illa kan håret till och med bryts under behandlingen. Här kommer Olaplex 3 in, för ingen serie är väl komplett utan själva upplösningen!

Med Olaplex får ditt hår tillbaka styrkan, som ibland kan påverkas negativt när man färgar håret eller bleker det. Olaplex används med fördel tillsammans med produkter rika på protein och återfuktande ämnen.

En hemmabehandling av klass

Det bästa med Olaplex 3 är att du kan göra behandlingen hemma. Första steget är att du använder ett djuprengörande schampo för ditt hår, för att ordentligt få bort smuts som kan ligga kvar i hårbotten.

I andra steget kommer Olaplex 3 in, och då är det viktigt att låta produkten tränga igenom håret ända från hårbotten till längst ut på hårstråna. Vänta minst 10 minuter innan du tvättar ut Olaplex 3 för att vara säker på att få önskad effekt.

På steg tre gör du en proteinrik hårinpackning som ger håret den fukt som behövs efter Olaplex hemmabehandling. Hela processen knyts sedan ihop genom att använda ett återfuktande balsam. Följer du dessa steg är Olaplex 3 en oslagbar behandling för torrt eller skadat hår!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *