Starta internationell E-handel – Vi ger dig råden du behöver

Det finns mycket att lära sig när man startar en e-handel och kanske ännu mer när den ska vara tillgänglig för internationella kunder. Men med tanke på hur mycket större din målgrupp kommer bli så kan det vara värt ett försök. Här kommer 5 tips för en lyckad internationell e-handel.

 1. Var internationell
  • Du börjar med språket. De flesta kan nog gissa sig till att det är engelska som de flesta kan använda sig utav när det gäller internationella affärer.
 2. Produkt i fokus
  • Lägg störst fokus på produkten. Se till så att du på ett tydligt sätt, med hjälp av bild och text, illustrerar vad din produkt står för och hur den skiljer sig ur mängden. Kvalitet är A och O.
 3. Lär dig att analysera
  • Att analysera information som dina kunder ger dig är ovärderligt. Med hjälp av olika data som visar vad och vid vilken tidpunkt kunden handlar så kan du lära dig betydligt mer om din målgrupp och anpassa dig och förbättra produkten eller hemsidan.
 4. Fördelar för kunden
  • Det kan vara smart att bjuda på frakten. Många gånger är det de små detaljerna som avgör och det brukar oftast resultera i återkommande kunder.
 5. Var flexibel
  • Alla marknader har olika förutsättningar vad gäller frakt, marknadsföring och andra relevanta faktorer som spelar in. Läs på och anpassa dig för en lyckad e-handel som sträcker sig över gränserna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *