Stark apputveckling i Sverige

Digitala tjänster såsom apputveckling har blivit en viktig grundsten i och med dagens digitaliserade samhälle. Appar är i stor grad en del av vår vardag, inte bara som tidsfördriv utan även som ett verktyg för funktion och utveckling av livsstil. Digitaliseringen, och i synnerhet mobila lösningar som till exempel applikationer påverkar vardags såväl som näringslivet. För nya digitala aktörer gäller det att vara förberedda.

Inte sällan sker den digitala utvecklingen utan hänsyn för de som inte gör ett gediget jobb och tänker innovativt hela tiden. Innovation är en förutsättning för varje digital byrå vars ambition är att bidra med något nytt på marknaden.

Stockholm är en världsmetropol och i en omvärld som blir alltmer digital satsar Sveriges huvudstad stort på den digitala marknaden. För näringslivet innebär detta en spännande förändringsprocess och det gäller att hänga med i svängarna.

En talangfull digital aktör

Sverige har alltid varit ett bra exempel vad gäller digitalisering och den svenska marknaden har mängder av talangfulla digitala aktörer som jobbar innovativt. En av dessa är NIXON NIXON. Sedan 2012 har den digitala webbyrån byggt upp ett gott rykte och bland annat jobbat med och utvecklat innovativa applikationer för bland annat Trygg/Hansa och Helly Hansen och NIXON NIXON jobbar även med konsultverksamhet och i vissa fall det vara mot andra webbutvecklare eller webbyråer som behöver resurser eller som kanske konsultråd av en erfaren aktör som växt organiskt men snabbt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *