Solid flyttevask må utføres grundig og miljømessig

flyttevask

Nye eiere eller leietakere undersøker boligen nøye ved innflytting

Når en bolig selges eller leies ut og nye mennesker skal flytte inn, er boligens stand noe av det første de orienterer seg om. «Er boligen ordentlig rengjort?» og «Er det foretatt en skikkelig flyttevask?» er ofte de første tankene som kommer opp i hodet.

I slike tilfeller bør en bestille en grundig flyttevask, så en med god samvittighet kan slippe å bekymre seg. Da kan også de nye eierne eller leietakerne flytte rett inn uten at du er nødt til å returnere for å gå over vasken på nytt.

Å bestille flyttevask gjør at du kan fokusere på selve flyttingen

Hva som må til for å utføre en flyttevask er heller ikke enkelt å vite. Det kan derfor være godt å la et vaskefirma med dyktige renholdere ta seg av flyttevasken. Da kan du konsentrere deg om organisering av flytteesker og å pakke ut i din nye bolig.

Grundig rengjøring på miljøbevisst vis

Ved flyttevask må det rengjøres grundig. En er nødt til å rengjøre i dybden og være ytterst nøyaktig for å oppnå gode resultater. Vask av skap, kroker, overflater og lignende er også avgjørende for en komplett og vellykket helhetlig flyttevask.

Det er viktig å passe på at det ikke sitter igjen kjemikalier eller farlige stoffer når de nye eierne eller leietakerne skal flytte inn. Under flyttevasken bør en derfor anvende miljøvennlige rengjøringsmidler. Miljøvennlige rengjøringsmidler er naturlige og raskt nedbrytbare. Det tjener både deg, de nye innflytterne og miljøet i sin helhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *