Slipp problem med mygg och myggbett

Myggfällor & myggmedel

Mygg är ett av våra absolut mest vanliga skadedjur som de allra flesta upplever problem med någon gång. Här i de kallare klimaten uppe i norden är de mest ett problem under sommarmånaderna, men myggen finns överallt på jorden. Deras tåliga egenskaper gör att de kan föröka sig även i de mest extrema förhållandena som förorenade sjöar, hårda vintrar och torra perioder.

Bekämpa mygg med myggfälla eller myggmedel

Mygghonorna har ett mycket kraftigt sinnesorgan som på långt håll känner av värme, kroppslukt, koldioxid och fukt från människan. Hon behöver blodet på grund av proteinet för att på så vis kunna producera ägg. Idag finns det dock bra medel som appliceras på huden för att försvåra för mygghonan att känna av de ämnen som kroppen utsöndrar. Tack vare medlen repelleras myggen, och medlen funkar även bra mot knott och fästingar.

Förutom myggmedel finns det andra bra myggdödare och myggfällor, såsom elektriska myggfångare som drar åt sig myggen. De passar mycket bra i trädgårdar och på uteplatser och gör det trevligare att kunna njuta av sommarkvällarna utomhus – den tiden som de flesta myggen kommer fram och äter på. Fällan lockar till sig mygg genom att utsöndra koldioxid, och lura myggan att det är från en människa.

Beställ produkter online

Det finns mängder med bra produkter i syfte att bekämpa mygg och många av dem går att beställa snabbt och smidigt direkt på nätet – titta gärna runt och sök information, så är myggproblemen snart ett minne blott. Vi kan rekommendera skadedjursfri.se som en pålitlig leverantör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *