Skapar verklig förändring

Involve Communication

För ett företag som gått från litet till stort kan det vara svårt att hålla koll på de värderingar och arbetssätt som företaget en gång byggdes på. Oavsett om företaget klarar av att växa under kontrollerade former är det ändå mycket svårt att på alla plan hålla en linje vad gäller ledarskap, struktur och medarbetarnas behov.

Som tur är finns det de som lever för att hjälpa till med just detta. Involve Communication är en kommunikationsbyrå som under många år jobbar med några av Sveriges mest framgångsrika företag för att skapa och återskapa engagemang, struktur och en god intern kommunikation.

Kraften ligger hos medarbetarna

I stora organisationer händer det inte sällan att avståndet mellan ledning och personal växer sig större än vad det bör. Då är det viktigt för personalen att kunna förhålla sig till en central linje eller idé, men även den kan förtyna utan tillräcklig uppsikt i ett stort eller snabbt växande företag. Utan en bra dialog eller en tydlig målsättning som personalen förstår och accepterar kan motivationen och i förlängningen produktiviteten försämras.

Det är här Involve Communication kommer in. För Involve ligger förändringskraften hos medarbetarna. Genom att involvera de anställda bland annat i de målet som är uppsatta skapas en delaktighet som i sin tur skapar motivation och engagemang. Den interna kommunikationen kan vara en otroligt mäktig motivationskraft och förmågan att samla trupperna mot en riktning är bara en expertis som finns inom Involve.

SAAB, Scania och Assa Abloy är bara några företag som hjälpts av kunskapen och drivet hos Involve. Ju större organisationen är, desto viktigare är det med en god intern kommunikation. Förändringskraften och drivet mot ökad lönsamhet styrs av medarbetarna, och en ökad delaktighet är det första steget i rätt riktning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *