Sälja till laget

sälja till laget

Sälj till laget och tjäna pengar till lag- eller föreningskassan. Traditionellt brukar vara att föreningar eller lag ägnar sig åt traditionell dörr- till dörr försäljning av diverse  förbrukningsprodukter. Detta har, trots låg effektivitet, varit det enda riktiga alternativet för föreningar och lag som försöker dryga ut kassan med extrapengar. Men det behöver inte vara så, nu för tiden finns där flera olika innovativa lösningar för föreningar och lag som vill tjäna pengar men samtidigt få tid kvar åt sin kärnverksamhet.

Ett exempel på en innovativ lösning för lag och föreningar som vill tjäna pengar är att sätta upp en webbutik genom vilken försäljningen sedan sköts av någon annan. Allt ni i laget behöver tänka på är att marknadsföra er webbutik och ta emot pengarna från försäljning. Samtidigt som ni njuter av det intjänade så sköter leverantören av webbutiken allt från administration och lagerhållning till packning och leverans av varor till kunderna.

Så om ni  vill tjäna extra pengar till laget, se då över vilka alternativ som finns innan ni börjar med traditionell försäljning, oftast kan man också tjäna mer pengar till laget fast med mindre arbete och det bästa av allt är att det i många fall är kostnadsfritt för er i föreningen eller laget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *