Rullgardiner och deras montering

Rullgardiner

Total mörkläggning, mindre insyn eller rent av en snygg inredningsdetalj? Vad är syftet med din rullgardin? Vad än syftet må vara finns möjligheten att sätta upp den själv. Till att börja med kan du fundera på hur du har tänkte sätta upp rullgardinen, eftersom detta gör skillnad i och med att om du tänkt sätta upp den på fönsterkarmen eller väggen ovanför fönstret är det viktigt att se till att vävens bredd täcker hela fönstret. Är det tänkt att du ska sätta upp rullgardinen inne i fönsternischen måste du se till att hela rullgardinen, det vill säga med fästen och hela paketet, ryms inne i fönstret.

Just väggmontering rekommenderas vid uppsättning av en mörkläggande rullgardin, eftersom det är viktigt att denna täcker hela fönstret för att minska risken för inträngning av solljus genom en eventuell glipa. Är syftet med rullgardinen att den enbart ska avskärma från solen och den är mer som en inredningsdetalj kan det vara snyggt att sätta den inne i fönsternischen. Då är detta något att tänka på innan den ska sättas upp, då den måste få plats i nischen.

Några som kan detta är C.S. Markiser & Persienner. De är ett företag som erbjuder allt inom markiser och solskydd och har ett stort sortiment gällande rullgardiner. När du har hört av dig till dem kommer ett kostnadsfritt hembesök att bokas in, där de mäter upp och visar prover på olika rullgardiner och deras material och färger. Detta kommer göra hela processen enklare för både er och C.S. Markiser & Persienner. Sedan kommer ni att få en offert för att till sist lägga beställningen. Efter att ni sedan har fått era nya rullgardiner finns möjligheten att få hjälp att montera upp dem. Så, i slutändan kanske ni inte behöver sätta upp rullgardinerna själva, eftersom det faktiskt finns företag som kan sköta detta år er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *