Roliga aktiviteter i Malmö

Gruppaktiviteter Malmö

Malmö innebär inte enbart Turning Torso och Öresundsbron – det finns betydligt mycket mer att se och göra i denna vackra, platta och sydliga stad. Det finns dessutom många olika sätt och möjligheter att göra det på; är du sugen på att uppleva staden från bussen, till fots eller kanske på sadeln? Eller varför inte se staden från luften via ett privatplan? Ja, möjligheterna är många.

Mycket att uppleva

Med mycket att se och göra finns det så klart en del upplevelsecenter som erbjuder olika aktiviteter att göra i Malmö. Det finns bland annat en möjlighet att åka på cykeltur på landsbygden söder om Malmö, längs gamla byar och landsvägar – detta är en idyllisk upplevelse minst sagt. Ni kan få chansen att cykla längs med Kattegattleden och uppleva både natur och hav, flyga över vackra Östersund och se ned på det vackra landskapet, gå på stadstur i Malmö och Lund samt gå på smakturer längs med Malmös gator – anpassade efter era behov och önskemål. Vare sig ni är turister eller företag som kommit hit för att uppleva något unikt, finns det säkerligen något som faller er i smaken. Malmö har en fantastisk natur och intressant historia, tillsammans med ett modernt och starkt hållbarhetstänk och trevlig matkultur.

Några av de smakturer som erbjuds i staden är anpassade efter folk med allergier eller folk som går på LCHF-dieter – det finns alltså matupplevelser för alla smaker och behov. Dessutom är alla turer lärorika för den som vill lära sig mer om maten eller området man befinner sig i. Liksom dessa är anpassade finns det även cyklar att hyra – av alla dess sorter: tandemcykel, elcykel, citybike, touringcykel, barncykel, cykel med barnsadel och många fler alternativ. Varför inte hyra en och se en cykelvänlig stad från sadeln? Från marken, luften, sadeln, bussen – valet är helt enkelt ditt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *