Modern teknik för bättre syn

Ögonsjukhus Stockholm

Med dagens framstående teknologi och forskning kan man behandla de flesta av alla synfel som kan drabba en människa, antingen vid födsel eller under livets gång. Att genomgå en ögonbehandling eller operation kan vara obehagligt men nödvändigt för att underlätta livet och därför är det bra att man kan vända sig till erfarna och förstående ögonläkare och sjuksköterskor på till exempel Globen ögonklinik.

Globen ögonkliniks ögonläkare samt sjuksköterskor har själva, många av dem, genomgått ögonoperationer och kan därför förstå och förklara för dig som patient hur processen går till. Globen ögonklinik arbetar efter premissen att ’kvalitet, kunskap och säkerhet’ innebär en trygghet för patienten, alltså dig.

Oavsett operation så tar det normalt inte mer än 15-20 minuter och man ska som patient veta att det inte gör ont, men man kan uppleva en viss irritation samt att ett obehag kan uppstå någon timma efter operationen. Innan en operation får man en genomgång av hur det kommer gå till därefter läggs man på en brits och ögat eller ögonen bedövas med droppar. Den opererande läkaren placerar en mindre ring mot ögat som ska hålla isär ögonlocken under operationen. Därefter ska man titta mot en så kallad fixationslampa och den opererande läkaren registrerar dina ögonvärden för att därefter kunna påbörja operationen.

Ögonsjukhus i framkant

Globen ögonklinik har fler av Sveriges mest erfarna ögonläkare och innan man som patient lämnar kliniken får man information om eftervård samt hur man använder tilldelade ögondroppar. Naturligtvis bokar sjuksköterskorna även in en tid för återbesök, så man som patient får en uppföljning efter operationen och kan känna sig trygg med att allt har gått som det ska.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *