När Rut kom till stan

Städzon i Sundsvall - hemstädning för alla

Det var inte särskilt många år sen som en vanlig medelklassfamilj aldrig i livet skulle fundera på att ta in städhjälp i sitt hem. Sånt ska man ju bara klara själv! Men dagens samhälle ser inte ut som det gjorde för några decennier sedan och när vi jobbar allt mer klarar vi heller inte av att sköta om våra hem själva. När rut-avdraget kom var det för många ett skänk från ovan. Det är idag ingen som direkt höjer med ögonbrynen åt någon som väljer att leja bort städningen för att istället vara med familjen eller för att kunna jobba långa arbetsdagar. Fler arbetstillfällen har skapats och en stressfaktor i vardagen har reducerats.

Kan hemstädning göra oss mer harmoniska?

Städzon i Sundsvall är ett företag som finns till för att hjälpa så väl privatpersoner som företag att kunna vara mer effektiva och harmoniska om dagarna. Genom att erbjuda allt från städning av kontor och hem till att röja byggarbetsplatser och diamantpolera trapphus i bostadsrättsföreningar hjälper de oss alla till en lite renare och mer trivsam vardag. Tänk dig att komma hem en stressig torsdag och det ostädade hem du lämnade på morgonen helt plötsligt har förvandlats till ett skinande rent hem med golvytor som är helt fria från brödsmulor. Vilken dröm!

En ren vardag är en glad vardag

För att göra vardagen lite renare och mer trivsam även för sin egen personal har Städzon i Sundsvall valt att jobba med ett stort fokus på miljö och kompetensutveckling. Att kolla upp om städföretaget använder miljöklassade rengöringsprodukter eller inte blir allt viktigare för många och det är dessutom mer skonsamt för deras personalstyrka på ca 30 medarbetare. En personalstyrka som dessutom erbjuds individanpassade internutbildningar för att de ska bli glada och motiverade medarbetare. Precis som för alla yrkeskategorier! Glada människor sprider glädje och glädje smittar.

Och ja, visst verkar det rätt glatt ändå? Att låta experterna ta hand om det de är bäst på och själv göra lite mer av det man själv är bra på – och tycker om att göra. Glädjen fortsätter spridas vidare via nymoppade golv och alla vinner! Ja, förutom möjligtvis dammråttorna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *