Naprapatbehandlingar i Stockholm

naprapat stockholm

När du har ont och besvär i rygg, axlar, höfter, knän eller på andra delar av kroppen finns det en mängd metoder för att reducera besvären på. Vad man vill åt är dock varaktiga resultat för att slippa att de återkommer efter en kort tid. Med hjälp av naprapati kan du bli av med värk, mjuka upp och bygga upp styrkan i kroppen igen.

Vilken naprapatibehandling är bättre?

Man vill ju veta vilken typ av behandling som funkar allra bäst på sin egen kropp. Men eftersom att besvären ser så olika ut, kroppar ser så olika ut så ser givetvis också behovet av behandlingstyp olika ut. En del lider av idrottsskador eller arbetsskador, andra har dragits med överbelastningar, skador från olyckor eller artros. Idag lider dessutom många människor av kroniska skador, vissa orsakade av långvarig stress.

En del människor har endast behov av vissa typer av behandlingar inom naprapati, men många får faktiskt allra bäst resultat genom att kombinera olika typer av naprapatbehandlingar för att få så goda resultat som möjligt. Vanliga typer av behandlingar är:

  • Mjukdelsbehandling genom massage och stretching
  • Mobilisering, triggerpunktsbehandling och manipulation
  • Muskeltöjning och muskelpressur
  • Akupunktur, elektroterapi, stötvågsbehandling och laserterapi
  • Individuella träningsprogram och ortopediska inlägg

Du kan också få hjälp inom ergonomi. För bästa råd och rekommendationer om rehabilitering för dina besvär, uppsök en naprapat i Stockholm. På så sätt kan du få hjälp att skapa en livsstil som är snällare mot kroppen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *