Ett restaurangbesök utöver det vanliga

Ett restaurangbesök får gärna vara en upplevelse utöver det vanliga, det är nog många överens om idag. Att däremot hitta en restaurang med en matupplevelse utöver det vanliga kan vara desto svårare då restaurangerna själva i många fall utlovar guld och gröna skogar. Men ett säkert kort är alltid en recension, tips från lokalbefolkningen eller likasinnade. En restaurang i Sundsvall som det talas gott om hos lokalbefolkningen är Mamma Augustas Kök på Best Western Hotel Baltic. I den nyligen renoverade, centralt belägna restaurangen serveras man allt från ett smörgåsbord till frukost, lunch, Afternoon Tea samt en à la carte meny på kvällarna, allt väl värt ett besök.

Vad som däremot verkligen gör Mamma Augustas kök till ett måste när man bor i, kring eller besöker Sundsvall är deras Chef’s Table. Ett koncept som de dessutom är ensamma om att erbjuda i Sundsvalls trakten. Om man aldrig har upplevt ett besök på ett Chef’s Table är det dags att boka bord omgående.

En trevlig kväll för alla åldrar

Ett besök på Mamma Augustas köks Chef’s Table blir garanterat en uppskattad kväll. Runt Chef’s Table bjuds man på en exklusiv avsmakningsmeny tillagad av en kock vid bordet, där man sitter. På så sätt får man som restaurangbesökare uppleva kocken och hur hen arbetar på nära håll, en upplevelse utöver det vanliga.

Innan middagen serverar kocken middagssällskapet en fördrink samtidigt som kvällens meny presenteras och en person ur sällskapet utses till kvällens sommelier.

Ta med familjen, vännerna eller kollegorna och upplev vad som menas med att alla sinnen verkligen får njuta. Och blir det en sen kväll kan man alltid checka in i ett av de härliga rummen på Best Western Hotel Baltic.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *