Mjuka och fina resultat med fillers

Är du också intresserad av snygga resultat med fillers? Fillersbehandlingar kan göra stora förändringar där du vill ha dem, samtidigt som de inte gör för mycket. Det kunder oftast vill ha är långtidsverkande mindre korrigeringar för att definiera ansiktskonturer eller släta ut rynkor. Du kan också enkelt göra en korrigering utan större ingrepp!

Fillers är en enkel behandlingsform för att släta ut oönskade rynkor eller definiera vissa konturer i ansiktet. Man använder så kallad hyaluronsyra som vi har naturligt i kroppens hud, brosk och ligament men där återproduktionen efter nedbrytning minskar med åldern. Hyaluronsyran kan därmed injiceras för att förfina linjer, minska rynkor i pannan, runt munnen eller näsan, kråksparkar eller fylla ut rökrynkor. Den kan också användas för att markera läpparnas konturer, förstora dem och återfukta dem, korrigera näsan eller fylla ut kindben och bestående ärr, eller använda som skinbooster i ansiktet, på halsen och även på händer.

Långtidsverkande men inte permanenta resultat

Vad som är positivt med metoden är att resultaten är långtidsverkande men inte permanenta utan håller upp till 12 månader, vanligtvis ungefär sex månader. Dessutom bidrar det till förbättring av hudens struktur och elasticitet. Det är alltså en väldigt effektiv metod för mycket små ingrepp. Idag erbjuds pålitliga icke-animaliska fillers från välkända märken som Restylane, Juvéderm, Teosyal och Stylage som alla består av hyaluronsyran. Dessa är av hög kvalitet och utförs av certifierade behandlare för att det ska utföras på rätt sätt, med rätt produkter och så att kunder ska känna sig trygga med de resultat de eftersöker.

Har du rynkor du vill släta ut, läppar du vill förstora, eller läppkonturer eller kinder du vill definiera med estetisk behandling? Få långtidsverkande mjuka och fina resultat du också, med högkvalitativa fillers med omedelbar effekt injicerade med hjälp av en certifierad och utbildad utförare med mångårig kirurgisk erfarenhet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *