Matilde Urdinola listad som en av framtidens 99 mäktigaste svenskar

Matilde Urdinola - en av Sveriges framtida 99 mäktigaste.

I mars kom TCO ut med en lista på framtidens 99 mäktigaste svenskar. Syftet med utmärkelsen är att lyfta unga framgångsrika politiker och opinionsbildare, samt dem som är aktiva inom fack och näringsliv som besitter särskilt viktiga funktioner, nätverk eller specifika erfarenheter. På listan finner man redan befintliga makthavare, men även andra med stor potential att bli morgondagens makthavare.

Listans 99 personer har delats in i olika grupper och däribland finner man Matilde Urdinola som är grundare av 101 relationer som arbetar med mötesbokning och leadsgenerering med stora framgångar både i Stockholm och Barcelona.

Utöver Matildes nuvarande befattning som försäljningsansvarig och delägare på ett av Sveriges starkast växande mötesbokningsbolag, sitter hon också i styrelsen för Young Entrepreneurs of Sweden, YEoS.

Med en inspirerande drivkraft och passion sätter Matilde sin vision i verket om ett företagande utanför ramarna. Genom sitt stora engagemang, entreprenörskap och bakgrund är hon en förebild för många andra företagare. Vilket har lett till en förtjänad utmärkelse.

Vad betyder denna utmärkelse för dig?

– Otroligt kul! Det är ett viktigt kvitto på mitt ideella engagemang i den här organisationen som har betytt väldigt mycket för mig, både privat och för bolaget. Att få någon form av cred för det, speciellt denna, kändes verkligen jättebra.

Jag vet vad möten mellan entreprenörer kan göra med entreprenören själv, men också med företaget. Att jag som styrelseordförande kan vara med och bidra till att andra människor får uppleva samma sak som mig genom YEoS tycker jag är en fantastisk möjlighet och ära.

Hur vill du förvalta ditt inflytande?

– Var sak har sin tid. Just nu engagerad i den “unga entreprenör”-frågan och kommer göra allt jag kan för att göra skillnad inom just det området. Jag vill vara med och stärka människors sätt att utveckla det och uppmana entreprenörer att göra det bästa av sin situation.

Ett annat steg är att ta det nätverket vidare, inom organisationen eller in till en annan, för att bygga bra nätverk med och för andra människor.

Vilka råd kan du ge andra unga som drömmer om att få inspirera och motivera?

  • Lär känna andra människor. Du kan inte inspirera andra om du inte känner folk. Var inte rädd att ta kontakt med andra människor.
  • Bjud på dig själv. Det är viktigt att vara generös med sina egna tips och råd för att inspirera andra.
  • Hitta en plattform som passar just dig. Försök inte att leva upp till någon annans krav eller för att du tror att du ska vara del av något annat. För att kunna göra något fullt ut måste du hitta något du verkligen brinner för.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *