Letar du boende i Båstad och Torekov? Vi hjälper dig hitta rätt!

Det finns gott om vandrarhem och hotell i området kring Torekov och Båstad. Bjärehalvön är ett populärt område att tillbringa sin semester i. Men eftersom det finns många alternativ när det kommer till boende och övernattning gör det det också svårt att hitta det bästa valet.

Här listar vi tre saker att hålla utkik för när du letar efter boende på Bjärehalvön. Att hitta rätt boende kan göra skillnaden mellan en bra och en dålig semester.

1. Harmonisk omgivning ger lugn och ro

De flesta av oss vill ha lugn och ro när vi är ute och reser eller är på semester. Bjärehalvön bjuder på vacker natur på många håll, men det finns fortfarande några områden som är bättre än andra. Ett tips är att leta efter hotell som är belägna i naturreservat. Då kan du vara säker på att du inte bara får en harmonisk omgivning, utan också en naturskön upplevelse.

2. Maten är ofta en stor del av semestern

Många hotell är bra på att erbjuda fina rum och sköna sängar. Men hotellupplevelsen är mer än så. För många är maten man äter en viktig del av resan. När du letar efter boende kan det därför vara värt att läsa lite noggrannare om hotellets restaurang. Exempelvis odkar vissa hotell sina egna råvaror som de lagar mat på.

3. Avvägning mellan naturliv och stadsliv

Bjärehalvön är mycket natur, halvön svämmar inte över av storstäder och höghus. Trots att landskapet troligtvis är en stor anledning till att man söker sig till Torekov och Båstad innebär detta inte att det inte finns något stadsliv. Det kan vara bra att ha i åtanke att leta efter ett hotell som har närhet till både natur och stadsliv. På så sätt kan man försäkra sig om att man har tillgång till båda aspekterna av Bjärehalvön och inte missar något.

Hovs Hallar – ett hotell utanför Båstad och Torekov som passar de flesta

Som tidigare nämnt finns det inte brist på hotell och vandrarhem i området kring Torekov och Båstad. Utifrån listan ovan finns det ett hotell som passar de flesta; Hovs Hallar. Hotellet Hovs Hallar är beläget på halvöns yttersta udde, emellan Båstad och Torekov. Dessutom ligger hotellet i ett naturreservat som bjuder på både berg, slätter och raukar. I hotellets restaurang kan du avnjuta både en-, två-, och trerättersmenyer. Hovs Hallar odlar sina egna råvaror och tillagar rätterna efter säsong. Boka ditt rum idag på deras hemsida www.HovsHallar.com.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *