Låt markisen bli en detalj i din inredning

Vi älskar solen, men..

Självklart älskar vi solen – men inomhus vill vi gärna kunna styra ljus, värme och slippa blekta möbler och inredning. Då kan markiser vara väldigt användbara.

Dessutom är det en riktigt snygg detalj att pynta fasaden och fönsterramarna med!

Flera typer av markiser

Det finns olika användningsområden för markiser – både för fönstermarkis, balkongmarkis och terassmarkis. Det finns ofta ett mycket brett sortiment att välja mellan.

Både enfärgade och mönstrade, vattentäta och inte, kraftiga och tunna, manövrering med vev eller motorisering. Motoriseringen kan ske med hjälp av fjärrkontroll, strömbrytare eller styrning via automatik efter sol och vind.

Lutningen på markiserna ställs ofta in vid monteringen men det går även att välja alternativ med justerbar lutningsvinkel. Till och med möjligheten att fästa vissa typer av markiser i golv eller räcken går att få ordnat. – Kolla då extra på dem med stabila vikarmar.

Bredder och utfall formas och skräddarsys helt efter dina behov. Kanske är det till hemmets fönster eller altanen, eller till företagets uteservering? Oavsett vad så går det att ordna. Installation sköts med hjälp av proffsen.

Söker du solskyddslösningar inför att solen börjar titta fram igen? Ta då hjälp av någon som kan branschen, har lång erfarenhet och hjälper dig med installering för att få snygga resultat.

Stäm också av att markismaterialen, såsom den väv som ska skydda mot ljuset, är av hög kvalitet och är ett bra alternativ för dig som vill att markiserna ska hålla länge. – Låt någon som kan göra jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *