Konferens i naturnära miljö

Håller ert företag på att planera en rolig kick-off eller är det dags för den årliga konferensen för alla anställda? Sidsjö Hotell & Konferens erbjuder en konferensanläggning nära naturen och bara en promenad bort från centrala Sundsvall.

Det är viktigt med bra lokaler när det är dags för event som konferenser eller kick-off. Vissa gäster behöver konferenslokaler för en kortare utbildning medan andra behöver en heldagskonferens med rum för övernattning. Sidsjö Hotell möter alla dessa behov tack vare flera lokaler för konferens och övernattning.

Ta en paus – på riktigt

Tack vare den härliga miljön, som omger Sidsjö Hotell, är det lätt att ta en paus under konferensen. Den vackra naturen bjuder in till promenader som fyller på energin och ökar det kreativa arbetet. De nio olika konferenslokalerna som Sidsjö Hotell bistår med rymmer upp till 330 personer. Ett utmärkt val om hela företaget ska vara med på kick-off i Sundsvall. Planeringsarbetet med att boka konferenslokaler behöver inte vara komplicerat.

Med Sidsjö Hotells konferenspaket ingår det mesta som är viktigt under olika event, som frukt, godis och vatten men även viktiga tillbehör som projektor och whiteboard.

En lyckad kick-off

En viktig del med kick-off är aktiviteterna. Sidsjö Hotell har lång erfarenhet av liknande event och har därför roliga utmaningar och teambuilding-aktiviteter i olika former. För det är ju faktiskt viktigt att även ha kul när man har kick-off eller konferens.

En viktig detalj för att få till en lyckad kick-off är möjligheten att få till ett skräddarsytt paket, alla företag är ju olika och har olika önskemål och behov. Något som däremot alltid blir uppskattat av gästerna är att det finns goda möjligheter till att vistas ute i naturen samtidigt som man har Sidsjö Hotells egen restaurang och relaxavdelning runt hörnet.

Boka kick-off eller konferens i Sundsvall hos Sidsjö Hotell & Konferens på här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *