Jobsafe i nytt rikstäckande ramavtal med Veolia

Jobsafe är Skandinaviens ledande leverantör av webbaserade utbildningar inom arbetsmiljö med personsäkerhet inom entreprenad, bygg och industri som fokus. Nu tecknar de nytt rikstäckande avtal med den världsledande aktören Veolia med expertis inom optimerad resurshantering.

Jobsafes nytecknade ramavtal med Veolia omfattar hela verksamhetens koncept för digitala kravutbildningar, som Fallskyddsutbildning och Liftutbildning.  I det ingår det också att Jobsafe utbildar samtliga av Veolias interna handledare, som i sin tur effektiviserar deras högt ställda  säkerhetskrav internt.

Inom Veolia har man valt ut några medarbetare som det kommer satsas på för  kompetensutveckling i det nära samarbetet med Jobsafe. Detta genom Jobsafes handledarmodell, vilken bygger på ett koncept som har utvecklats i nära samarbete med olika parter inom branschen.

– Vi är ensamma om vårt webbkoncept och känner oss mycket stolta över att få fortsätta leverera vår lösning till Veolia. Det är ett  både smidigt och effektivt sätt att utbilda personalen på. Att den teoretiska delen genomförs på webben och att de interna handledarna genomför de praktiska momenten på detta vis minskar produktionsbortfall och säkerställer för arbetsgivaren att personalen får rätt kompetens. Där jobbar Veolia föredömligt med säkerhetsfrågor och vi ser fram emot att utveckla vårt samarbete, säger Marcus Justad som är VD på Jobsafe.

Fredrik Blomqvist, Head of learning & development på Veolia Nordic, förklarar att han ser samarbetet med Jobsafe som en långsiktig handling och att de levererar ett modernt och genomtänkt koncept.

– De anställda genomför redan större delen av sin utbildning på webben, så utbildning på det här viset är inget nytt för oss och det är bra att man har digitaliserat dessa utbildningar. För vår affär är hög säkerhet en förutsättning som även är ett tidseffektivt utbildningssätt för oss eftersom vi är verksamma på ett 70-tal orter i hela Sverige. Jag har arbetat med Jobsafe under flera år och vet exakt vad de går för, säger Fredrik.

Källa: http://www.jobsafe.se/nyheter/aktuellt/jobsafe-tecknar-ett-rikstackande-ramavtal-med-veolia-angaende-digitala-kravutbildningar/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *