Hotell i Tällberg

Hotell i Tällberg

Beläget i Dalarna är Tällberg omringat av vacker natur och gamla gårdar, det är stället att andas in på samt fånga upp lite av den svenska historien. Siljan ligger blank i Dalarnas mitt och skänker lugn hos alla turister som passerar eller stannar i den lilla staden.

Bästa hotellet i Tällberg

Det är alltid skönt att finna sig till ro i ett billigt hotell som kan erbjuda det man söker när man åker runt i ett vackert landskap, som för att finna sig till ro i en ny, lugn miljö. I den lilla staden Tällberg finns ett prisvärt hotell beläget högt på en höjd; Quality Hotel Dalecarlia. Detta hotell erbjuder en vacker vy över Siljan, samt ett relativt nyrenoverat spa för sina gäster. Hotellet är inte enbart till för familjer och par, utan finns även tillgängligt för affärsmänniskor som behöver en lokal att samlas i när de behöver komma iväg på konferenser eller andra tillställningar – såväl nödvändiga som nöjesfyllda sådana. En nöjesfylld sådan kan vara att ha sitt bröllop eller sin födelsedag hos dem.

Då Quality Hotel Dalecarlia sitter på många samarbetspartners för aktiviteter utanför hotellet, hjälper de gärna till att planera besökarnas vistelser. Vid hemkomsten satsar de hårt på hotellets restaurang där kockarna komponerar ihop traditionella och nytänkta rätter med hjälp av lokala råvaror. På själva hotellet arrangeras ibland även mat- och vinprovning, spelkvällar och fester.

Det går alltså att hitta ett relativt billigt hotell i detta vackra landskap – roligt är det också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *