Företagsväxter ökar produktivitet och glädjen

Företagsväxter Stockholm

Studier världen över har länge bevisat att när man inför företagsväxter så blir anställda både gladare och mer produktiva, samtidigt så ökar koncentrationen i samband med luftkvalitén.

Ett par år tillbaka så genomförde två stora företag med kontor i Holland och England tester och följde kontinuerligt upp med sina anställda hur och om de upplevde förändringar sedan kontoren blev alltmer gröna.

Efter tre månader så visade resultaten att produktiviteten hade ökat med hela 15%.

Men vad beror det på?

En teori talar för att man mår bättre eftersom växterna har luftrenande egenskaper som filtrerar bort förorenade partiklar i luften samtidigt som de tillför syrerik luft, vilket i sin tur kan leda till reducerade sjukdagar på sikt.

En alternativ teori tyder på att anställda helt enkelt arbetar bättre i trevligare miljöer och att de känner att cheferna både bryr sig och att de väljer att investera i de anställdas välmående, vilket leder till en starkare vilja att arbeta hårdare för företaget.

Vilken teori som stämmer och inte kan vara svårt att svara på, men det vi vet säkert är att växter på kontoret är garanterat en positiv och väl värd investering.

Kontorsväxter

Vart kan jag vända mig för företagsväxter?

En av de största och även äldsta aktörerna av företagsväxter Uppsala är Blomsterhallen, de har funnits i över 100 år och riktar in sig till företagskunder i Uppsala med omnejd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *