Foliera bilen – Ett bra sätt att synas

bilfoliering

Din bil är faktiskt en underskattad reklampelare. I vårt informationsmättade samhälle blir vi ständigt bombarderade med information, och det kan därför vara svårt att bryta igenom bruset. En foliering av bilen kan hjälpa dig bli synlig för en stor mängd människor varje dag, och det bara genom att ta sig från punkt A till punkt B, och röra sig till och från ditt företags vardagliga aktiviteter.

En kreativ foliering av din bil kan på så sätt skapa en tydligare profilering  och högre igenkänningsfaktor för ditt företag. Det här är något man troligtvis inte kan göra själv med optimalt resultat, varken själva folieringen, eller idéskapandet, och det kan vara bra att ta hjälp av proffs för att optimera det här ofta outnyttjade reklamalternativet.

Bara fantasin sätter gränser

Det är egentligen bara fantasin som sätter gränser för vad som går att göra med den här metoden. Man kan antingen välja en lite mindre dekal, eller gå all in, och foliera hela bilen. Det är ett väldigt ekonomiskt sätt att komplettera ditt varumärke på, och är ett smart och strategiskt sätt att synas.

Det kan vara bra att lägga lite eftertanke på hur man vill ha det, då den här sortens foliering egentligen inte bara handlar om yta. Det är det företags grundläggande budskap och identitet det handlar om, och hur det artikuleras till din omgivning och till potentiella kunder.

På samma sätt som en bra slogan inte bara är ett sätt att synas utåt, utan också internt fungerar närmast som en affirmation eller ett mantra, kan din egen “batmobil” rama in din verksamhet på ett inspirerande sätt. Foliering av bilen är ett spännande alternativ som kan vara värt att undersöka för dig som letar kreativa vägar att nå ut med ditt varumärke.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *