Flyttstäd i Malmö

flyttstädning

Flyttstäd innebär att få hjälp med det där lilla extra pilliga jobbet under flytten, det där jobbet som lätt kan anses som tråkigt och monotont. Men oroa er inte – självklart finns det lösningar även här. Lösningar som ger er tiden att tänka på annat under själva flytten. Liksom ni kan få hjälp med allt annat kring flytten, erbjuder även firmor hjälp med städningen. Och i detta fall handlar det om flyttstädning, vilket inte ska förväxlas med en vanlig veckostädning.

En flyttstädning innebär en mycket, om inte extremt, noggrann typ av städning. Den innebär att bostaden ska lämnas i ett så gott skick som perfekt när den lämnas till nästa person. Vad då detta innebär beträffande städningen som sådan är att de först och främst följer ett utförligt arbetsschema samt att de lämnar garanti på städningen, så att bostaden klarar besiktningstillfället så prickfritt som möjligt. Själva städningen måste sedan ske utförligt bakom spis, bakom kyl och andra svåråtkomliga områden, fönster måste putsas, ugnen måste göras rent, alla badrum måste skuras utförligt och alla skåp måste torkas ut. Se gärna till att allt detta kan erbjudas av firman ni i slutändan väljer.

Ett bra alternativ

Något som kan vara bra att se över är om firman erbjuder alla tjänster inom flytt – det kan underlätta valet i alla kategorier. Säkerligen behövs även hjälp med transporter och leveranser av möbler, förvaring av möbler samt montering av möbler och det finns firmor som erbjuder en sådan helhetslösning. Det som underlättar med en sådan firma är att allt går att få hjälp med och förmodligen är de även erfarna inom alla kategorier gällande flytt. I dag finns även möjligheten till RUT-avdrag även för arbetskostnaden för själva flytten, liksom den är möjlig till flyttstädning. Så egentligen är det bara att ta till vara på detta och börja söka efter en firma som passar er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *