Effektiva produktionsflöden med palletering

Palletering är när paket, tråg etc. placeras på en lastpall, ofta flera i taget med hjälp av en palleteringsmaskin. I dagens allt mer konkurrensutsatta industrier gäller det att skapa och underhålla effektiva produktionsflöden. Dels för att kunna kapa kostnader men även för att skapa en arbetsmiljö där vi inte sliter ut våra medarbetare med onödiga lyft. På marknaden erbjuds ett stort utbud av transbortband och palleteringsmaskiner för att leva upp till dessa krav.

Lasta mer på kortare tid

Att arbeta med palletering i sin verksamhet gör det möjligt att spara tid och kunna lasta fler varor på kortare tid. Detta kan i många fall öka möjligheterna till en högre produktions och leveranstakt till sin kund. Enkelt sätt att undvika slitage på lådor och tråg då palletering ger liten friktion. Palletering har också fördelen att det frigör viktig yta och att lokaler kan planeras och användas på ett ännu bättre sätt för högre effektivitet.

Stort utbud av modeller

På marknaden finns det idag ett stort utbud av modeller och varianter av maskiner som utför palletering. De flesta kan skräddarsys helt utifrån specifika önskemål och krav på egenskaper och leverans. Beroende vad för typ av paket eller tråg som ska hanteras och lastas samt är det en bra idé att jämföra flera olika modeller för att se vilken som lämpar sig bäst. Spara tid, personal och utrymme genom att välja en palleteringsmaskin som passar er verksamhet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *