Drömmer du ett bröllop i en lada?

Att ha sitt bröllop i en lada ute på den skånska landsbygden är för många en dröm. En dröm som till synes kan verka svår att genomföra men så behöver inte fallet vara. Ett gemytligt bröllop med tillhörande och likställt gemytlig bröllopsfest bland rapsfält och skånelängor behöver inte bli en så dyr affär heller för den delen. När det kommer ner till det så handlar det alltid om att hitta seriösa lokaluthyrare som kan marknaden och som har lång erfarenhet. Lång erfarenhet brukar också vara förenat med en väl utarbetad, väl beprövad och genomarbetad marknadsmodell.

När man planerar sitt bröllop är det mycket att tänka på och därför kan det då vara skönt att hitta en uthyrare i Skåne som erbjuder paketlösningar till konkurrenskraftiga priser som möjliggör dig att lyckas med ditt och din partners drömbröllop.

Att gifta sig i en lada i Skåne erbjuder en luftig och trivsam festmiljö. Speciellt under sommarhalvåret då man kan öppna stallväggarna och på så vi uppnå ett semi-utomhusläge. En sak som kan vara viktig att tänka på är att det är oftast du själv som står för inköp och medhav av alkoholhaltiga drycker till bröllopslokalen. Detta då lagarna kring försäljning av alkoholhaltiga drycker inte möjliggör köp på lokalen.

Många lokaluthyrare är även måna om att erbjuda helhetslösningar till sina kunder där all teknik, dukning och i vissa fall även möjligheter till att boka artister eller liknande erbjuds, ofta även till paketpriser. Gifta sig i en lada på den Skånska landsbygden är ett trevligt och gemytligt alternativ till ett vanligt, kyrkligt stadsbröllop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *