Bra takläggare i Stockholmsområdet

För alla som äger en fastighet blir det förr eller senare aktuellt att anlita en takläggare för olika typer av takarbeten, både för privatpersoner och bostadsrättsföreningar. Som fastighetsägare har man ett ansvar för att taket levererar säkerhet och med tanke på alla påfrestningar huset får ta är det viktigt att se till att taket är i gott skick.

Det kan handla om takrenoveringar, att montera snörasskydd eller underhåll så att taket står emot väder och vind. Då gäller det att hitta en bra takläggare.

Vilken takläggare ska man anlita?

Det är viktigt att takarbeten håller högsta kvalitet så att taket håller för en lång tid framöver, men också för att det ska bidra till största möjliga trygghet, så se till att välja rätt takläggare med de certifieringar som krävs.

Pettersson Tak & Bygg är ett exempel på en takläggare  i Nacka, Tyresö och Huddinge och som dessutom har hög rating på Reco, vilket ytterligare bekräftar pålitligheten i deras arbete. Tack vare bred kompetens samlad under samma tak med både snickare, plåtslagare, tätskiktsmontörer och tegeltaksmontörer har man inga problem att ta sig an olika typer av takuppdrag.

Genom att anlita en auktoriserad takentreprenör kan du alltid vara trygg med att arbetet utförs korrekt enligt de riktlinjer som finns, vilket i det långa loppet är både kostnadseffektivt och tidsbesparande.

Pettersson Tak & Bygg erbjuder tjänster som nyläggning, omläggning, snöskottning, taksäkerhet och takläggning i Nacka, Huddinge och Tyresö, alltid med material och tillvägagångssätt anpassat utifrån varje objekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *