Bilverkstad i Halmstad

Bilverkstad Halmstad

De flesta bilägare har någon gång behövt besöka en bilverkstad. Det finns såklart många anledningar till att man åker till en bilverkstad. Men det är tre typer av tjänster som är ständigt återkommande. Utöver reparationer av olika slag är de vanligaste aktiviteterna däckbyte, bilservice och besiktning.

1. Byter däck

Vi på MJ:s Bilservice erbjuder olika typer av däckservice. Inför sommar och vintersäsongen ska nya däck sättas på, vilket är extra viktigt är det inför vintersäsongen när vädret skiftar snabbt. Vi på MJ:s Bilservice erbjuder däckbyte på alla bilmodeller. När arbetet är utfört finns möjligheten att hyra plats för dina däck i vår bilverkstads däckhotell.

2. Servar bilen

Att serva bilen är en naturlig del av bilägande. Hur ofta man ska lämna in bilen styrs antingen av årtal eller miltal. Att serva bilen skiljer sig från besiktning i det att service är en mycket mer noggrann undersökning av bilen. Efter servicen noterar verkstaden detta i bilens servicehandbok.

3. Besiktigar

Det är krav på att man måste lämna in sin bil på kontrollbesiktning. Bilverkstaden inspekterar då bilen och kontrollerar att bilen är säker att köra på vägarna. Om bilen inte går igenom informerar bilverkstaden dig om vilka fel som behöver åtgärdas.

Välkommen in till oss!

Vi på MJ:s Bilservice har lång erfarenhet av service och reparationer. Vi är en allbilsverkstad, vilket innebär att vi erbjuder service och reparationer av alla bilmodeller. Hos oss får du alltid personlig service oavsett om du är privat- eller företagskund och oavsett vad du vill ha hjälp med.

3 anledningar till att välja MJ:s Bilservice…

  • Vi erbjuder alltid personlig service
  • Vi kan byta avgassystem på alla bilmodeller
  • Vi har många års erfarenhet i branschen

Kontakta oss på telefon, mail eller kom in till oss på Sissikevägen 15 i Gullbrandstorp utanför Halmstad. Du kan också smidigt boka tid online.

Välkommen in till oss på MJ:s Bilservice!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *