Ett sätt för både dig och din baby att slappna av

När natten är över och din baby är vaken brukar det vara fullt ös mellan matning och läggning. Men hur mysigt det än är att bära omkring på sin baby orkar ingen förälder göra det hela dagen. Det är ju heller inget alternativ att inte ha uppsikt över sitt lilla barn och därför letar många föräldrar efter ett alternativ som kombinerar just uppsikt och bekvämlighet. Ett sådant alternativt är en så kallad babynest.

Med en babynest, som även kallas myspöl, får din baby en trygg och rolig plats att ligga och rulla runt på, och tillåter dig som förälder att slappna av lite utan att tappa kontakt med din baby.

Fungerar lika bra hemma som ute på vift

En babynest är det perfekta sättet att se till att din baby ligger bekvämt och tryggt, var ni än befinner er. Det bästa med en babynest är just att den är enkel att ta med och montera, oavsett om ni är ute med familj och vänner på picknick eller om hotellrummet är rastplatsen för natten. Om din baby behöver bytas fungerar nestet också perfekt som skötbädd. Väl på hemmaplan eller kanske hos mormor och morfar kan babynest även användas som en insats i spjälsängen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *