Adria Coral – för dig som vet vad du vill ha

Adria Coral

Semestertiderna kryper närmare och närmare och allt fler campare fantiserar om att damma av husbilen, packa väskorna och ge sig ut på vägen. För de som ännu inte har en husbil i garaget är det hög tid att välja vilken modell som passar bäst. Adria har ett stort sortiment av högkvalitativa husbilar som andas lyx, komfort och säkerhet. Coral är modellen som passar familjen som vill ha mycket ljus och utrymme.

Välplanerade planlösningar gör att husbilen Adria Coral har gott om arbetsytor. Det innebär komfort när det behövs och möjlighet att röra sig bekvämt i husbilen när det behövs. Badrummen i en Adria Coral har hotellstandard och sängarna är precis lika sköna som man kan tro. I alla Adria Coral-modeller är det standard med golvvärme!

Viktigt med goda råd

En fördel med Adria generellt och Adria Coral i synnerhet är den stora variationen och möjligheten att skräddarsy husbilen till familjens specifika behov. Inom produktserierna Supreme, Plus och Axess finns ett antal spännande alternativ, alla med olika utrustningar just för att uppfylla kundernas önskemål.

Ibland kan det vara svårt att navigera bland de många olika modellerna i Adria Coral-serien. Det finns som sagt ett stort antal alternativ och priserna skiljer sig förstås beroende på standardutrustningen i husbilen. Samtidigt är köp av husbil inget som ska göras lättvindigt och därför är det viktigt att rådfråga en kompetent bilhandlare inför köpet. Så säkerställer du att affären blir lyckad!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *