3D möjliggör interaktiva visningar av kontor att hyra i Stockholm

Stockholms kontorsmarknad är dynamisk där det råder stor efterfrågan på moderna, rymliga och centrala kontorslokaler. Andelen vakanser är i vissa stadsdelar låga, men stadens kontorsdistrikt fortsätter att expandera med fler spännande områden inom tullarnas gränser.

När man sett till vad kontorshyresgästerna kollar på så är en viktig del att lokalen ska spegla företagets varumärke. Idag ställer kontorshyresgäster kort sagt högre krav än tidigare och är mer medvetna om vad de vill att lokalen ska erbjuda.

Dessutom börjar allt fler tänka mer strategisk och analyserar de långsiktiga lokalbehoven som företaget står inför i valet av ett nytt kontor att hyra i Stockholm.

3D-tekniken öppnar nya dörrar 

3D-visning har funnits ett tag på marknaden, men börjar inte förrän nu bli ett allt vanligare alternativ vid visning av både bostäder och lokaler.

Hur man framställer materialen är att man fotar lokalen i fråga med speciella kameror där interaktiva 3D-vyer av lokalen genereras genom en unik teknisk lösning. Genom att erbjuda 3D-visning kan alla gå på visning varifrån man vill och när man har möjlighet utan att behöva infinna sig på plats.

Genom 3D-visningen kan man se och uppleva, men även utvärdera bostaden genom mobila digitala plattformar där det enda som egentligen behövs är internetuppkoppling. Detta är ett bra komplement till traditionell visning, särskilt idag när vi lever i en värld där all media blir mer rörlig och självbestämmande. Den här typen av visning möjliggör det även för spekulanter från andra delar av landet kolla på lokalen om de inte kan närvara fysiskt under planerad visningstid.

Newproperty är ett mäklarföretag som erbjuder rådgivning och uthyrning av företagslokaler. De erbjuder 3D-visning av vissa kontor att hyra i Stockholm där man enkelt kan ta en närmare titt från jobbet, eller varför inte hemifrån. Klicka in på deras hemsida och kolla på vilka lediga lokaler som ligger ute j

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *