3 viktiga pooltillbehör som alla behöver

pooltillbehör

Att ha en egen pool är fantastiskt, särskilt här på våra breddgrader där sommaren ibland kan vara jobbigt kort. När man har en pool på tomten är det viktigt att ta hand om den. Det finns ett enormt utbud av pooltillbehör, men det kan vara svårt att veta vilka som är viktiga att ha. Här listar vi tre typer av pooltillbehör som alla poolägare behöver ha hemma.

1. Poolöverdrag

Bland de vanligaste pooltillbehören hittar vi flera typer av poolöverdrag och skydd. När poolsäsongen på hösten är över väljer många att använda ett skydd för att förhindra att smuts som löv och grenar hamnar i poolen. Det sparar en hel del tid och energi, att behöva städa sin pool är inte kul. När vintern kommer kan det också vara bra att ha starkare skydd som exempelvis täckplåtar.

2. Poolrengöring

Det är viktigt att vattnet i poolen har god hygien. Det blir då både säkrare och behagligare att bada i poolen. Sandfilter som renar vattnet är en förutsättning för god hygien. Bland sina pooltillbehör bör också kemikaliska ämnen som desinficerar vattnet finnas.

3. Pooltillbehör i poolen

Det är viktigt att inte glömma vilka tillbehör man har i själva poolen. Ur ett säkerhetsperspektiv bör trappa eller stege finnas på plats. Belysning är också en typ av pooltillbehör som kan både öka säkerheten och göra det trevligare att vara i poolen. Sedan finns det också en rad pooltillbehör som gör poolen mer tilltalande som trampolin, anti-halkskydd och såklart badleksaker.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *