3 anledningar till att välja en miljövänlig rengöring

Det finns många städfirmor som rengör kontor att välja på, både för företag och privatpersoner. Att veta vilken man ska välja är inte alltid lätt. Många kan verka likadana, men om man göra lite efterforskning innan man väljer att anlita någon kan man vinna mycket.

I dagens samhälle ser många företag det som en självklarhet att arbeta miljömedvetet. De flesta företag har miljöpolicys och arbetar kontinuerligt med att minska sin miljöpåverkan. Det är därför inte konstigt att många företag väljer att anlita miljövänlig kontorsstädning. Men det finns flera anledningar till att ha klimatet i åtanke i valet av rengöringsfirma. Här nedan listar vi tre anledningar till att välja miljövänlig rengöring av ert kontor.

miljövänlig rengöring

Miljövänlig rengöring är snäll mot djur och natur

Det enskilt viktigaste argumentet för att anlita en miljövänlig städfirma är att det helt enkelt är bra för planeten. Miljövänliga städfirmor låter miljöaspekten genomsyra alla beslut som tas. Oavsett om det gäller att utnyttja resurserna på ett mer effektivit sätt, att välja miljövänliga rengöringsmedel eller att de anställda åker eldrivna bilar – ett miljövänligt alternativ är alltid att föredra. Det är ett enkelt sätt för alla företag som är i behov av rengöringstjänster att dra sitt strå till stacken för en hållbar framtid, för alla.

Var en förebild i branschen

Alla val som ett företag gör påverkar bilden som folk har av företaget i fråga. Valet av rengöringsföretag är också ett val. Företaget som väljer miljövänlig städning tar mer ansvar i sin roll som företag än konkurrenten som inte tar ett klimatsmart beslut. Det är en positiv konsekvens av att välja miljövänlig rengöring – att andra ser en som ansvarstagande. Det kan också leda till att kunder och anställda själva blir inspirerade till att själva bidra till en hållbar planet.

Det blir rent med miljövänligt också

En gammal fördom som aldrig tycks försvinna är att miljövänlig rengöring skulle innebära ett sämre resultat. Det är långt ifrån sanningen. Idag syns det ingen skillnad mellan en miljövänlig rengöring och en icke-miljövänlig rengöring.

När du ska anlita en miljövänlig rengöringsfirma

Det finns flera bra miljövänliga städfirmor runt om i Stockholm. Vi kan verkligen rekommendera Kundia – en städfirma med stort miljöengagemang och nära 30 års erfarenhet av branschen. Läs mer om dem på deras hemsida www.kundia.com, där man enkelt kan begära offert via ett kontaktformulär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *